Välj hårvård med omsorg

Att välja rätt hårvård och accessoarer till håret kan verka enkelt, men faktum är att många väljer fel produkter för din hårtyp. Dessutom finns det betydligt fler tillägg att addera i sin vardagliga rutin, som du kanske inte visste om! Här kommer några hårtips som du kanske kan ha nytta av, oavsett om du har löshår eller inte 🙂

Olaplex no 6

Olaplex no 6 Bond Smoother är en vårdande och mjukgörande leave-in-kräm som är till för styling. Den återfuktar, reparerar och skyddar ditt hår från att bli frizzigt. Du kommer märka en stor skillnad i att tiden för föning kortas ner. Dessutom innehåller Olaplex no 6 värmeskydd, så du kan minska antalet produkter du tillför till håret. Produkten fungerar på alla hårtyper men extra bra till torrt och/eller lockigt hår.

Välj örngott i siden

Att välja ett sidenörngott framför vanliga örngott i bomull kommer göra stor skillnad för både ditt hår och din hud. Silke hjälper till att minska frizz och slitage på håret samtidigt som det känns lyxigt att sova på! Örngottet i siden ser till att friktionen minskar, vilket oftast är det som gör att håret trasslar sig och blir tovigt. Siden är ett naturmaterial som är skonsamt mot både hår och hud. Materialet andas, håller dig sval och hjälper till att bibehålla fukt i hår och hud. Så inte bara att det är snyggt med sidenörngott, det gör även gott för dig!

Förutom dessa två rekommendationer kan det vara värt att du stämmer av med din frisör för att få personligt utvalda hårvårdsprodukter för just din hårtyp. Men bara genom att byta ut ett par produkter kommer du märka stor skillnad och ditt hår kommer att tacka dig.