Hudvård och accessoarer inför våren

Letar du efter produkter som kan ge din skönhetsgarderob ett lyft inför våren och sommaren? Då kan det vara värt att spana in den här listan. Här hittar du alla must haves inför de varmare månaderna.

Solskydd som vårdar och skyddar

Att ta hand om sin hud ordentligt gäller året runt. Om du är en flitig användare av syror och retinol, är det extra viktigt att du skyddar din hud dagtid med spf. All tid och engagemang du lägger på din hud kommer inte vara något värd om du inte använder spf när det är ljust ute. Det här gäller faktiskt inte bara på sommaren utan hela året om. Sen finns det givetvis dagar, veckor och ibland månader då det är mörkt större delen av dagen och då är det inte lika viktigt. Men ha som regel att din ”hudvårdsbas” ska bestå av rengöring, mjukgörande kräm och solskydd. En rekommenderad produkt med solskydd är dermalogica Solar Defense Booster SPF50.

Vackra smycken i olika färger

Caroline Svedbom är ett märke som har blivit väldigt populärt och syns mycket i media. Här hittar du produkter som armband från deras mest klassiska serie ”Drop”, eller ringer i lite mer kreativa och mäktiga utformningar.

Strålande hud med serumpads

Kanske har du redan testat hudvård från Exuviance, eller så har du bara hört talas om det men inte riktigt kommit till skott att handla något än? Oavsett var du är vet vi att deras Skinrise Morning Glow är en riktig hit! Den ger ett naturligt men perfekt glow som får huden att både bli och se frisk ut. Produkten innehåller pads som är dränkta i vitaminberikat serum som ger återfuktning och lyster. Ger en svalkande och uppiggande känsla på huden. Innehåller PHA-syra som milt exfolierar och återfuktar huden samtidigt som en mix av vitaminer ger en antioxidativ och lystergivande effekt på huden.